A tároló és állványplatformok maximálisan kihasználják a teret, és további emeletek integrálásával növelhetik a csarnokban elérhető területet.

Teljes gyártóként az SSI SCHÄFER tapasztalt és megbízható partnerként érhető el a tervezéstől egészen az összeállításig. Alapos szakértői tanácsadóink egyedi megoldásokat fejlesztenek ki minden ügyfelünknek a kapcsolódó követelmények alapján.

Korlátok nélküli rendszer

A platformrendszerek tervezési lehetőségei az SSI SCHÄFER céggel gyakorlatilag korlátlanok. Az állványok, munkaállomás-rendszerek, dobozok és konténerek, valamint műhelyberendezések változatos és sokoldalú lehetőségeivel kombinálva az egyidejű tárolás és munka szisztematikus módszerré válik. A termékek és szolgáltatások ezen óriási választékából az SSI SCHÄFER egyetlen forrásból származó, teljes és körültekintően kialakított rendszerekkel látja el ügyfeleit.

A követelmények profilja és igényei alapján felfüggesztett „szerkezettel” vagy platform által támogatott állványként vezetjük be Önnek a platformokat. Itt az oszlopos elrendezések és támogatóprofilok, sínek és raklaplerakó területek, padlóburkolatok, lépcsők és lépcsőkorlátok kivételesen széles választékát nyújtjuk, illetve a világítóberendezések teljes tartományát.

Akár felfüggesztett, akár platformmal támogatott állvány: Rendszereink bármely hosszanti vagy keresztirányba bővíthetők, vagyis úgy alakíthatók, hogy megfeleljenek a különböző terhelési kapacitásoknak vagy a helyszín egyéb követelményeinek.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Platformrendszerek referenciaprojektjei
  • Hans Hess Autoteile>>>
  • EFA Autoteilewelt>>>
Download brochure

Select country

Close