Ha meg szeretné nagyobbítani a raktár munka- és állványterületét, és hatékonyan ki is szeretné használni ezt a területet, a felfüggesztett platformok ideális megoldást nyújthatnak. A felfüggesztett platformrendszerek teljes rugalmasságot biztosítanak a raktár felszereléséhez. A platformszinteken az állványrendszerek és munkaállomások elrendezése és felépítése átalakítható, ha a követelmények megváltoznak.

Az SSI SCHÄFER előnyei

  • Tervezés, tanácsadás, kialakítás és összeszerelés egyetlen forrásból
  • Rengeteg projekten alapuló sokéves tapasztalat
  • Az állványrendszerek széles választéka a bevezetéshez
  • A terv egyszerű léptékezhetősége
  • A rendszer-alkotóelemek és kiegészítők széles választéka

A felfüggesztett platformrendszerek gyártásában és felszerelésében az SSI SCHÄFER új szabványokat állít fel a feldolgozás, az anyagminőség és a tartósság területén. Rendszereink optimalizált alakzáró és csavarozott kötésekkel rendelkeznek, amelyek hegesztés nélkül teszik lehetővé a helyszínen végzett összeszerelést. Ügyfeleink számára mindez gyors megvalósítást jelent.

A tervezéstől kezdve a gyártáson át az összeszerelésig a fázisok mindegyikére kiterjedő sokéves tapasztalatával az SSI SCHÄFER a belső logisztika piacvezetőjévé vált. A különböző padlóburkolatoktól a lépcsőkön és emelőkön keresztül a világításig kiegészítőink széles választéka lehetővé teszi, hogy olyan raktárkialakítást vezessen be, amely megfelel az összes lehetséges igénynek és követelménynek.

Freitragende Bühnensysteme von SSI SCHÄFER
Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Platformrendszerek referenciaprojektjei
  • Hans Hess Autoteile>>>
  • EFA Autoteilewelt>>>
Download brochure

Select country

Close