Ha a lehető legtöbb tárolóhelyet szeretné létrehozni korlátozott méretű területen, a platformmal támogatott állványrendszerek, más néven az állványplatformok jelentik a megfelelő megoldást.

A platformmal támogatott állványrendszerekkel folyosókat építenek az állványsorok közé, vagy teljes platformokat építenek magukra az állványegységekre. Ez azt jelenti, hogy moduláris polcrendszerek, élő tárolóállványok vagy raklapos állványrendszerek használhatók támogató rendszerként.

Ezt a módszert főleg ott használják, ahol az elsődleges feladat a komissiózás és/vagy további szállítófelszerelésre van szükség. Az SSI SCHÄFER különösen ezekben az esetekben ideális partner. Profitálhat a sokéves tapasztalatunkból és a széleskörű szállítórendszer-termékeinkből. És ugyanaz az alapelv érvényes: Egy forrásból biztosítunk mindent.

Az SSI SCHÄFER kínálta előnyök:

  • Tervezés, tanácsadás, kialakítás és összeszerelés egyetlen forrásból
  • Az állványrendszerek széles választéka a bevezetéshez
  • A terv egyszerű léptékezhetősége
  • Szükség szerint: Az SSI SCHÄFER szállítórendszerek integrálása 
  • A rendszer-alkotóelemek és kiegészítők széles választéka

A követelmények profiljától függően ezeket többemeletes rendszerekként is bevezetjük. Ittaz oszlopos elrendezések és támogatóprofilok, sínek és raklaplerakó területek, padlóburkolatok, lépcsők és lépcsőkorlátok kivételesen széles választékát nyújtjuk, illetve a világítóberendezések teljes tartományát. A hidegen és melegen préselt acélból készült rendszerplatformjaink gyorsan és könnyedén felállíthatók.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Select country

Close