Szeretne új kihasználható terekre szert tenni egészen a tetőig? Akkor használja az SSI SCHÄFER többemeletes rendszereit! Platformrendszereink az igényeinek megfelelően növekednek, ami azt jelenti, hogy az egyemeletes rendszerek kibővíthetők, hogy kétemeletes rendszereket és még több kihasználható teret hozzanak létre. Az optimalizált bővítmények és csavarozott kapcsolatok hegesztés nélkül teszik lehetővé a helyszínen végzett összeszerelést.

Elsődleges prioritásunk minden szinten a minőségi munka és a maximális biztonság. Speciális szakértelmünk a nagy terhelési kapacitások platformszerkezeteire, például a villástargoncás forgalomra is kiterjed. 

Az SSI SCHÄFER kínálta előnyök:

  • Tervezés, tanácsadás, kialakítás és összeszerelés egyetlen forrásból
  • Rengeteg projekten alapuló sokéves tapasztalat
  • A rendszer megfelelő tervezéssel végzett korszerűsítéssel kibővíthető
  • Minőségi acél és kiváló minőségű kivitelezés
  • A DIN, FEM és BGR 234 szabványoknak megfelelő számítások
A beérkező és kimenő áruszakaszok közötti optimális kapcsolat

A felfüggesztett platformok és az állványtámogató platformok kombinálásával a teljes elképzelésben nagy mértékben optimalizálhatók a raktárfolyamatok. A kezelés és az áruáramlás is javítható például emelők integrálásával. A belső logisztika minden területén vállalunk tanácsadást és a szabványos vagy testreszabott megoldások biztosítását. Használja ki egy megbízható partner sokéves tapasztalatának és ágazatspecifikus szakértelmének előnyeit.

 

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Select country

Close