Siló (összesen)

A teljesen automatikus emelt raklapos állványrendszert alkalmazó raktár felállításának okai változóak: A logisztikai lánc rövidítése, a tárolókapacitás kibővítése vagy a szállítási minőség növelése csak néhány a lehetséges célkitűzések közül. Az SSI SCHÄFER emelt raklapos állványrendszerei mindenek felett egy dolgot biztosítanak:

Térmegtakarítást az
optimális
térhasználatnak köszönhetően.

 

A számos változatos kialakításban elérhető állványrendszereink számos különböző módon használhatók, és lehetővé teszik az egy mélységű vagy több mélységű tárolók, valamint az egy és több helyszínű tárolás különböző tárolási lehetőségeinek bevezetését.

Megbízható partnerként, az SSI SCHÄFER biztosítja a befektetés hosszú távú biztonságát. Még legösszetettebb rendszereink is bővíthetők és módosíthatók, akár évek múltán is.

Speciális szolgáltatások részletesen

A kiváló minőségű anyagok és a megbízható korrózióvédelem biztosítja, hogy az acélszerkezet élettartama gyakorlatilag korlátlan legyen. Modern és speciálisan kifejlesztett horgonyzó rendszereink minimálisra csökkentik az alaplemez felállításához szükséges munka mennyiségét. Raktáraink speciális kialakítása és a hegesztett csatlakozások hiánya azt jelenti, hogy a deformáció és ennek eredményeképpen a további tárolóterületek kiküszöbölhetők az acél állványszerkezeten. Ez azt jelenti, hogy a szerkezet megfelel a legszigorúbb tűréseknek, és növekedik a rendszer teljes teljesítménye.

  • Silófolyosó, siló, támasztékok

 

Az acélkereten kívül az SSI SCHÄFER platformokat, lépcsőket és biztonsági eszközöket is biztosít. Az összes alkotóelemet helyben gyártjuk és szabjuk testre az adott magasraktári állványrendszerhez.

Az SSI SCHÄFER vállalattól az adott raktár számára méretre szabott további keretek, például tető- és falburkolatok is elérhetők, például egy átfogó teljes termékcsomag részeként.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Select country

Close