Többutas konténerlogisztika a könyvnagykereskedésekben

Az SSI SCHÄFER 160 000 konténerével a KNV könyvnagykereskedő sikeresen vezetett be többutas rendszert a komissiózáshoz és elosztáshoz. Az újonnan tervezett egyéni konténerméret ellenére a kezdeti berendezésszintet hat hónapon belül bevezették. Eredmény: a teljesítmény 20%-os növekedése, szabványosított folyamatok és lehetőség a további automatizálásra.

  • Mehrweglogistik
  • Mehrwegsystem
  • Mehrwegsystem für Kommissionierung

Az SSI SCHÄFER új műanyag konténereit és fedőit használó többutas konténerrendszert sikeresen bevezettük a KNV vállalatnál. Azóta a rendelések kétharmadát adták fel a könyvkereskedőknek többutas konténerekben.

A KNV ügyfeleinek több mint 60%-a támaszkodik már a többutas konténerrendszerekre, és ez a szám folyamatosan növekszik. Megtapasztalták, hogy a szabványosított konténerek lehetővé teszik az egyszerűbb feldolgozási munkafolyamatokat. A KNV számára a gazdasági szempontok (például a nagyobb rugalmasság, idő- és pénzmegtakarítás) mellett elsősorban a környezetbarát alkotóelemek és a megoldás által biztosított kiváló ügyfélszolgálat az igazi győztes tényező. „A többutas konténerrendszer jelenti az ideális utat” – foglalta össze Dr. Frank Hinz, a Koch, Neff und Volckmar GmbH (KNV) vállalat logisztikai vezetője Cologne-ban, Németországban. „Az SSI SCHÄFER többutas konténereit használó többutas konténerrendszerrel kapcsolatos várakozásokat teljesítettük, és a rendszer által biztosított jövőbeli lehetőségeket teljesen megvalósítottuk.”

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

A projekt részletei

Select country

Close